carnisseria xarcuteria Barcelona carnisseria xarcuteria Barcelona
BARCELONA – Carrer Diputació 480

Carnisseria Xarcuteria Queviures

A l’Artesà de Vic tenim vocació de donar sempre el millor servei. La garantia d’un bon servei rau en mantenir la màxima qualitat dels nostres productes, en el tracte personalitzat als nostres clients i en ampliar cada dia les nostres capacitats sent creatius, innovadors i exigents.

carnisseria tradicional barcelona carnisseria tradicional barcelona
BARCELONA C. Diputació 480

Carnisseria Xarcuteria Queviures

L’ Artesà de Vic té la vocació de donar sempre el millor servei als seus client. La garantia d’un bón servei rau en mantenir la màxima qualitat dels nostres productes, en el tracte personalitzat dels nostres professionals i en ampliar cada dia les nostres capacitats sent creatius, innovadors i exigents.

Carns i embotits des de 1941

L’origen de l’Artesà de Vic es remunta l’any 1941 a Vic quan els nostres avis obriren una botiga de comestibles amb obrador propi. A l’obrador hi elaboraven els embotits de manera artesanal i seguint la tradició vigatana.

Durant la dècada dels 90 i amb la segona generació al capdavant de l’empresa familiar, es va innovar tecnològicament l’obrador i es construí unes instal·lacions de gairebé 1000 m2 que ens va permetre augmentar la producció. Els nostres embotits es van poder servir arreu de Catalunya.

El 2015, la tercera generació ens vàrem traslladar a Barcelona on obrirem la botiga del carrer Diputació. La rebuda dels nostres embotits artesanals i el ventall de carns selectes que oferim a la ciutat Comtal ha sigut des dels nostres inicis molt bona. Ens esforcem cada dia per mantenir la qualitat i tradició, oferir als nostres clients un tracte proper i adaptant-nos a les exigències actuals.

Hem augmentat el ventall de productes que oferim, som una carnisseria-xarcuteria amb productes selectes dels quals en podem garantir la qualitat, l’origen i la tradició. Els nostres plats preparats i productes precuinats han agafat força en els últims anys i en volem fer la nostra bandera. Unes receptes tradicionals cuinades artesanalment, la visió de tres generacions amb més de 80 anys d’experiència.

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 8

  • 7

  • 9

comerç de Qualitat

Comerç de Qualitat

Distintiu Q
El nostre establiment té el distintiu de garantia “Q Comerç de Qualitat” que està certificat per Barcelona Comerç i la seva concessió està avalada per una comissió avaluadora en la qual participen institucions diverses, organitzacions professionals i empresarials i organitzacions de consumidors.
comerç verd barcelona

Comerç Verd

Som + sostenibles
A L’Artesà de Vic estem conscienciats amb la necessitat de tenir cura del medi ambient i per aixó apostem per la sostenibilitat. Fem servir envasos biodegradables, fem classificació i reciclatge de residus i acceptem lliurar els nostres productes en els envasos que ens porten els clients. L’associació rezero.cat ens ha otorgat el reconeixament de Comerç Verd per mantenir-nos al dia de totes les millores en temes mediambientals que podem adoptar a la nostra empresa.
gremi carn barcelona

Establiment agremiat

Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters de Barcelona i Comarques
L’ Artesà de Vic pertany al Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters de Barcelona i Comarques la qual cosa ens dóna una garantia per realitzat la nostra activitat. El gremi treballa diàriament per oferir assessorament tècnic, cursos de formació i reciclatge i donar informació per estar a l’avantguarda de tots els serveis relacionats amb els professionals de la carn.

Carn de qualitat certificada

certificats de qualitat carn

PRODUCTES DE QUALITAT

Et garantim la qualitat dels tots els productes que t’oferim. Carns fresques i elaborats, productes gourmet de km0, plats cuinats preparats pel nostre cuiner…

ANTICIPA LA TEVA COMPRA

Passa a recollir a la nostra botiga la comanda que has fet a través de la web. T’ho tindrem preparat!

COMANDES ESPECIALS

No t’agrada cuinar però sí menjar bé? Has provat els nostres plats precuinats? Si tens una trobada familiar, un dinar que has de quedar bé o simplement necessites un menjar preparat, vine a conèixer les nostres receptes.

Coneix els nostres productes

i fes la teva comanda online

Fes la teva tria

Escull a través de la web els productes que necessites. 
Si vols, també ens pots trucar o enviar un xat per WhatsApp.

Preparació comanda

Diga’ns quan ho necessites i t’ho preparem poc abans de que vinguis.

Rápid i Còmode

Fes la teva comanda sense presses i compra sense esperes. 

On Som

Carrer Diputació, 480
08013 Barcelona

Horari

De Dilluns a Divendres:
8:30 - 20:30
Dissabtes:
8:30 - 14:30
Diumenges i festius:
tancat


© L' Artesà de Vic. Tots els drets reservats.