Condicions generals

Tot seguit detallem les condicions generals de compra de tots els productes que oferim en aquesta pàgina web per part de L’Artesà de Vic (Xarcuteria Font, SL) amb domicili social al Ronda Camprodon 28 de Vic (Barcelona) i amb B65067472 inscrita al Registre Mercantil de Barcelona. La botiga física es troba ubicada a Barcelona, al carrer Diputació número 480.

Per fer la teva comanda on line NO cal que us registreu. Comprar a L’Artesà de vic a través d’aquesta web és molt senzill i ràpid. En el moment en què compres algun dels productes publicats accepteu les nostres condicions que exposem a continuació, així com a les condicions d’accés al nostre portal.

Procediment de compra i preparació de la comanda

Per fer la teva comanda escull els productes que vols comprar i afegeix-los a la cistella amb el botó de cistella que hi ha a cada producte. Tots els nostre productes tenen la seva fitxa on expliquem les seves característiques, preu, pes, format, procedència i ingredients.

Quan tinguis tots els productes que vulguis comprar a la cistella, al final de tot ens podràs indicar com vols que et preparem els diferents productes escollits (al buit, prim, gruixut, de tants grams, etc).

Entrega a la botiga

Al finalitzar la comanda ens hauràs de dir quan passaràs a recollir-lo per la botiga (dia i hora) per poder-ho tenir a punt per quan arribis.

L’adreça de la botiga és:

Carrer Diputació 480 –  08013 Barcelona

Horari:

De dilluns a Divendres de les 8:30 a les 20:30 (no tanquem els migdies)
Dissabte de les 8:30 a les 14:30
Diumenges i festius tancat.

Modifiques de comanda i canvis d’horaris

Per modifiques de comandes o per posar-te d’acord si ho hem de portar a casa perquè tens mobilitat reduïda, hauràs de contactar a través d’un d’aquests 3 mètodes:

Whatsapp/mòbil:  672 038 530

Telèfon: 93 231 97 99

Correu electrònic: info@artesadevic.com

O responent el correu electrònic que t’arribarà un cop hagis confirmat la comanda.

Preus

El preu total que tindreu al final de la comanda és orientatiu, pot variar en funció del pes final de producte. Els pesos a la web són orientatius, poden variar en funció de com vols que et preparem el producte.

Tots els preus inclouen l’I.V.A.

Pagament

El pagament de la comanda es farà en el moment de la seva entrega, tan si t’ho portem a casa com si passes per la botiga a recollir-ho. Ho podràs fer en efectiu o targeta de crèdit.

Atenció al client

https://artesadevic.com posa a la vostra disposició el servei d’Atenció al Client, on podràs fer-nos arribar tots els teus dubtes o suggeriments. Pots contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a info@artesadevic.com, trucant al tel. 93 231 97 99 de dilluns a divendres, de 8:30 h a 20:30 h


On Som

Carrer Diputació, 480
08013 Barcelona

Horari

De Dilluns a Divendres:
8:30 - 20:30
Dissabtes:
8:30 - 14:30
Diumenges i festius:
tancat


© L' Artesà de Vic. Tots els drets reservats.